8 Ekim 2010 Cuma

En çok Semih eğlenecek...




Semih şu an Boston'da en önemli basketbol konularından biri. Son hazırlık maçındaki performansı ile herkesin beğenisini kazanan Semih'in de özgüveni gerçekten yükselmiş durumda...



Daha önce de paylaştığımız gibi Semih Shaq ve Jermaine O'neal'lar ve Kevin Garnett ile aynı takımda olmanın, onlarla her gün antrenman yapmanın ayrıcalığını yaşayacak. Bunun yanı sıra bu oyuncuların, özellikle de Semih'le aynı pozisyonu paylaşan Shaq'ın çaylaklara olan yaklaşımının olumlu olması Semih'in gelişimine çok ama çok fayda sağlayacak.



39'luk dev Shaq, zaten NBA tarihinin en muzur oyuncularından biri... Her hareketi, bakışı ile insanların yüzüne tebessümü getirebilen bir yaşayan efsane. Şimdilerde daha önce Ray Allen'ın yaptığı gibi ayak tırnaklarını yeşile boyadığı söyleniyor:) Onun bu bir sene içinde Semih'e katacağı oyun ve profesyonellik artıları bizim için de çok önemli olacak.



Sonuç olarak evet Hidayet, konferans finalisti Phoenix'te ilk beşte yeni bir heyecanda, evet Ersan Milwaukee'de artan performansıyla daha çok dakika ve insiyatif alabilir, evet Mehmet Utah'ta sakatlıktan kurtuluyor ve evet Ömer, biraz kendini gösterirse Joakim Noah'ı oldukça zorlayabilir, ama yine de geceleri en çok beklenen, süper yıldızlarla dolu Boston ve Semih olacak. Semih'le Shaq yan yana bile hala bana inanılmaz geliyor. Haydi Semih devam diyelim!

1 yorum: