7 Ekim 2010 Perşembe

Türk Telekom'da Sular Duruldu mu?

Türk Telekom'da bir süredir sular durulmuyor. Her gün bir başka problem haber oluyor. İlk olarak uzun zaman sonra antrenörlüğe hızlı bir dönüş yapan Faruk Akagün'ün daha önceden takip ettiği oyuncular arasından transferleri ile başladılar hazırlıklarına. Genç ama dinamik bir kadro oluşturmaya başlamışlardı ve hazırlık maçları da fena gitmiyordu. 
Sonrasında yavaş yavaş işler karışmaya başladı. Önce Faruk Akagün ile Gencer Baytimur arasında bir maçta yaşanan anlaşmazlık sonucu Gencer Baytimur'un istifa ettiği söylendi. Daha sonra Gencer Baytimur'un Faruk Akagün tarafından affedildiği belirtildi. Bu olay tam soğumadan bu sefer Yunus Çankaya, Ceyhun Altay ve Ümit Türkoğlu'nun kadro dışı bırakıldığı haberi çıktı ortaya. Yine hemen ardından bu oyuncuların affıyla birlikte kaleme aldığı yazılı açıklama salsabasket.net'te yeraldı:

'Geçtiğimiz hafta basında ve kamuoyunda Türk Telekom Basketbol Takımı hakkında, bizim adımızın da karıştığı bir takım spekülasyonlar oluşturulmuştur. Bu spekülasyonlara yol açtığımız için üzüntü duymaktayız. Antrenörümüz Faruk Akagün ile aramızda hiçbir problem olmadığını ve Türk Telekom Spor Kulübü'nün başarısı için kendisiyle birlikte her türlü çabayı göstermeye hazır olduğumuzu söylemek isteriz. Tüm kulüplerimizin bünyesinde oluşabilecek bu tür yanlış anlaşılmalara sebep olduğumuz için profesyonel anlamda da yöneticilerimizden ve Türk Telekom camiasından özür diler, bu büyük camiada olmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu bir kez daha ifade ederiz.'
Rasim Başak - Yunus Çankaya - Adem Ören - Ceyhun Altay - Ümit Türkoğlu - Mehmet Yağmur
 
Son gelinen noktada Türk Telekom yabancı oyuncularında geniş çaplı bir revizyona gitmiş, antrenörler arasında yaşanan problem tatlıya başlanmış ve kadro dışı bırakılan oyuncular affedilmiş durumda. Uzun yıllar Ercüment Sunter liderliğinde istikrarı benimsemiş bir kulüpte sezon başında yaşanan köklü değişikliğin faturası olarak görülebilir bu yaşananlar.
 
Biliyoruz ki bu tip olaylar takımı ya kenetler ya da dağıtır. Umarız artık gerçekten bütün problemler çözülmüştür ve antrenöründen oyuuncusuna kadar herkes kendisini işine verebilir. Aksi halde kulüp kendisini hiç beklemediği yerlerde bulabilir bir anda.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder