9 Ekim 2010 Cumartesi

Iverson Geliyor (mu?)

Daha önce Beşiktaş Cola Turka'nın Allen Iverson'a teklif yaptığı doğrulanmıştı yönetim ve antrenör Burak Bıyıktay tarafından. Basket Dergisi'nin haberine göre bu transferde ciddi gelişmeler olmuş. Yöneticilerden Şeref Yalçın ve Serdar Adalı'nın yürüttüğü görüşmelerde fiyatta anlaşıldığı belirtiliyor ki bu önemli bir gelişme. Şu anda transferin önünde engel olarak görülen bazı sözleşme maddeleri kalmış. Bir de aslında hepsinden önemli olsa da "sponsor arayışı" konusu var tabi. 

Basket Dergisi'nin haberine göre ücreti uygun bulan Iverson'ın ödemelerde gecikme olmaması, son model bir araç ve villa tahsisi konusunda istekleri olmuş. Beşiktaş Cola Turka'nın üzerinde düşündüğü konu ise biraz daha farklı, "Disiplin" ile ilgili maddelerde Iverson ceza olarak yanlızca sözleşmede belirtilen ücretinin yüzde 1'ine onay veriyormuş. 

Sonuç olarak "ceza" ve "sponsor" gibi iki "minik" problem çözülürse 35 yaşındaki yıldızın Beşiktaş Cola Turka'ya imza atmaması için bir sebep kalmayacak. Başarılı olur-olamaz tartışmalarını bir yana bırakıp böyle bir yıldızın Türkiye'de forma giymesini heyecanla bekliyouz. Hayırlısı...  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder