18 Ekim 2010 Pazartesi

Oberto Efes'e Geliyor mu?

Basket Dergisi'nin haberinde Efes Pilsen'in Arjantin'li yıldız Fabricio Oberto transferinde sona yaklaştığı belirtilmiş. Haberde Oberto'nun halen Portland Trail Blazers ile transfer görüşmeleri yaptığı ve Efes Pilsen'in 3 aylık kontrat önerisini geri çevirdiği belirtiliyor. Özellikle Raduljica'nın sakatlığı sonrası uzun rotasyonunda problem yaşayan Efes Pilsen'in 6 aylık ve sezon sonuna kadar olmak üzere iki sözleşme daha önerdiği, Oberto'nun Portland'dan olumsuz cevap alması halinde Efes Pilsen ile anlaşmasının büyük olasılık olduğu da eklenmiş.
Iverson derken bir başka NBA yıldızının transferinin de gündeme gelmesi bizi de heyecanlandırdı. İkisininde yaşı 35 olmasına karşın ligimizde bu oyuncuları izlemek çok büyük keyif olacaktır.

2 yorum:

  1. Gelecek mi hakkaten? Son durum nedir?

    YanıtlaSil
  2. Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, “İlgilendiğimiz 10 kadar oyuncu arasında Oberto da bulunuyor. NBA’de sözleşme yapamayan bazı oyuncular daha var. Bunlardan biri John Edwards. Vujcic bize teklif olarak geldi, hiç ilgilenmedik. Brezec, Rusya’ya gitmeden önce listemizdeydi ancak coach Perasovic kendisini istemedi. Şu ana kadar ilerleme olduğunu söyleyebileceğim bir oyuncu yok” dedi.

    Valla son derece ciddi gorunuyor ama Oberto once portlandin teklifini bekliyor

    YanıtlaSil