24 Eylül 2010 Cuma

ReD FoXeS yerine Belarus olsaydı?



Yukarıda Türkiye'de bazı işgüzarlıklar sebebiyle bazı maçlarda "dinlendirilen" ReD FoXeS" dans grubunun 2010 Türkiye'deki ilk günlerinin videosu var. Teknik sıkıntılar sebebiyle videoyu görüntüleyemeyenler için link de burada (Link yenilendi!). Zaman zaman diğer günlerden de seçmeler yayınlayacağız.
Konuyu hatırlayınca ve Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda Belarus'u gördükten sonra aklımıza bir soru takıldı. Ya bu Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası Türkiye'de olsaydı ve Kadın Milli Basketbol Takımımız'da bu şampiyonada yer alıp yarı finalde veya finalde Belarus ile karşılaşacak olsa ne olurdu? Birileri çıkıp Belarus'a "Bugün büyüklerimiz maçı izlemeye gelecek, siz sahaya çıkmasanız daha iyi olur..." ya da "Hmmm bu şekil değilde eşofman ile oynamanız mümkün mü?" diye sorar mıydı? Belki sormazdı, ama aklından da geçmez miydi? Kim bilir...

"Video ekranı neden beyaz?" diye soranlar için not: Blogger video yükleme konusunda You Tube'un video oynatıcısı ile çalıştığı ve You Tube ülkemizde kısıtlandığı için, videoyu nereden yüklerseniz yükleyin, Türkiye'den giren ziyarteçilerde video görüntüleme konusunda problem meydana geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder