15 Kasım 2008 Cumartesi

15.11.2008 ultrAslan

Bir protesto bildirisi yayınladı ultrAslan…“Bizlere yıllardır Kadıköy mağlubiyeti yaşatan futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetimimize karşı tavrımızı bugün ki (13.11.2008) Kayserispor maçından önce futbolcularımızı tribünlere çağırmayarak ve maçın ilk beş dakikasın da oturma eylemi yaparak sessiz bir şekilde protesto ettik.” diyorlar giriş cümlesinde.

“Oynadığımız maç herhangi bir lig maçından ibaret olabilir ama ezeli rekabetin önemini anlayın. Bu maçların onur savaşı olduğunu ve Fenerbahçe’nin bizim en büyük rakibimiz olduğunu asla unutmayın.” diyerek devam etmiş ultrAslan. Lig maçları “herhangi bir maç” Fenerbahçe maçı “onur savaşı” oluvermiş bu bildiride.

Derwall bir röportajında “Bu kadar çok öpüşmeye gerek yok, el sıkışmak yeterli” demişti. Türk’lerin her türlü heyecanını, sevincini, üzüntüsünü en aşırı şekilde yaşadığını söylemişti.

Bir maç sonucuyla futbolcuları, teknik adamları, yöneticileri bu kadar organize şekilde “öpen” ultrAslan’ın aklı Steau Bükreş maçından sonra neredeydi acaba? Yoksa o da Şampiyonlar Ligi maçı olduğu için “herhangi bir lig maçı” mıydı? Asıl başarısızlık hala Bükreş’in çimlerini sularken bu Kadıköy takıntısı nedendir?

Galatasaray son 10 sezonda Kadıköy’de galibiyet alamasa da, bu sezonların 6’sında şampiyon olmuş. Eğer böyle devam edecekse ben Kadıköy’de bir 10 sene daha yenilmeye razıyım.

“Onur Savaşları” diyerek hemen herkesi öpmeden önce biraz kendimizi tartıp el sıkışsak, yılların başarılarını deplasmanda alınacak “o” galibiyetin gölgesinde bırakmasak daha iyi destek vermiş olmaz mıyız?



Güçlü Berk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder