23 Ekim 2010 Cumartesi

Oberto Portland'a Vujcic Efes'e...

ESPN'in "kaynaklarına" dayanarak verdiği haberde Oberto'nun Portland Trail Blazers ile 1 senelik anlaşmaya vardığını duyurdu. Portland taraftar sitelerinde de anlaşmadan söz ediliyor. Yani henüz resmi açıklama olmasa da iş bitmiş gibi. Zaten dün Genel Menajer Engin Özerhun'un açıklamalarını okumuştuk: "Oberto olmayacak gibi, diğer seçeneklere dönüyoruz." 

Yeni haberler Efes Pilsen'in Nikola Vujcic ile büyük ölçüde anlaştığını gösteriyor. Ancak yine Özerhun'un daha önce yaptığı "Nikola Vujcic bize teklif edildi ama ilgilenmedik" açıklamasıyla çelişen dedikodular bunlar. Bu çelişkilerin spor dünyasında sıkça yaşandığını unutmadan, Perasovic açısından ve eldeki imkanları da düşününce yine de en uygun seçenek gibi duruyor Vujcic. Sezon başında KK Split ile anlaşan yıldızın sözleşmesine "yurtdışından teklif gelmesi halinde giderim" maddesini koydurduğunu da hatırlatıyoruz. 

NBA'in de başlamasına üç gün kala oradan ümidini kesen başka oyuncular da piyasaya çıkacaktır elbette. Şahsen Perasovic'in (eski) Yugoslav ekolünden biriyle çalışmak isteyeceğini düşünsem de boşta kalan NBA oyuncuları cazibesini kaybetmiyor. Sonuç olarak Euroleague maçından önce çok büyük ihtimalle yeni transfer netleşecek. Biz de bekleyip göreceğiz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder