22 Ekim 2010 Cuma

Küfür Serbest, Yabancı Madde Yasak...

Dün kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının sonlarına doğru yaşananlar tek kelimeyle rezillikti. Her ne kadar Galatasaray Medical Park taraftarı yabancı madde attığı için "haklı olarak" salondan çıkarıldıysa da Fenerbahçe taraftarının ağır küfürleri ve daha az da olsa attıkları yabancı maddeler vardı.

İki taraf da olay çıkarırken birini dışarı çıkarmak bu işleri engellemiyor aksine körüklüyor. Adaletsizlik duygusu yaratıyor. Bir yandan da tüm salon boşaltılsa dışarıda iki grubu kontrol etmeniz kolay değil, onu da anlıyoruz ancak şu anki uygulama "küfür serbest, yabancı madde yasak" görüntüsü veriyor ki bu olacak şey değil. 

Kafası yarılmış hakemler maçı oynatmak uğruna kahramanlık pozlarına girdikçe, sporcu tribünden atılan suyu içmek gibi anlamsız davranışlar sergiledikçe bu işin önüne geçilemediği gibi alışkanlık haline getirilmekte ve malesef futbol basketbolun içine bir zehir gibi yayılmakta.

Tribün dergi'nin futbolda yaşanacak derbi heyecanından önce hazırladığı "Sahada işini yapanlara saygı" videosu muhteşem olmuş. Herkese tavsiyemiz bir 50 saniyelerini ayırıp bunu seyretmeleri. Emeği geçenlere "elinize sağlık" diyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=ENrVwwjmjNQ
http://www.facebook.com/video/video.php?v=438351772986
http://www.izlesene.com/video/spor-sahada-isini-yapanlara-saygi-tribun-dergi/2723845
http://vimeo.com/16017291
http://www.tribundergi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder