26 Ekim 2010 Salı

Nikola Vujcic "Resmi" Olarak İlk Efes Antremanında

Resmi siteden duyurdu Efes Pilsen Nikola Vujcic'in ilk antremanına çıktığını(!). Biz önce transfer haberini bekliyorduk ama "Efes Pilsen’in önceki gün Hırvatistan’ın Split takımından transfer ettiği Hırvat pivot Nikola Vujcic lacivert beyazlı takım ile ilk antrenmanına çıktı." diyerek bir anlamda transferi de resmi olarak duyurmuş oldu.




Resmi sitedeki haber aynen şu şekilde devam ediyor:
"Avrupa Ligi’nde Çarşamba günü İspanya’nın Power Electronics Valencia takımını konuk edecek olan Efes Pilsen maçın oynanacağı Sinan Erdem Spor Salonu’nda bugün (25 Ekim Pazartesi) iki saat süren bir çalışma yaparken; Hırvat yıldız sabah Anadolu Sağlık Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra, akşam yapılan takım antrenmanında yer aldı.

Kariyerinde Maccabi Electra ve Olympiacos ile bir çok başarılara imza atan Hırvat oyuncu Efes Pilsen antrenmanında oldukça hırslı ve istekli göründü.

Lacivert beyazlı ekibin antrenmanında pota altında etkili bir performans çizen Vujcic’in Çarşamba günü Avrupa Ligi’nin ikinci haftasındaki Efes Pilsen - Power Electronics Valencia karşılaşmasında oynaması bekleniyor."

Biz de hayırlı olmasını diliyoruz. Yaşı ilerlemiş olsa da o önemli bir yıldız. Sadece Raduljica'nın sakatlığında yerini mi doldurur yoksa ilerleyen aylarda Raduljica için forma süresi azalır mı göreceğiz.

2 yorum:

  1. Umarım Santiago gibi başarısız bir pansuman hamlesi olmaz

    YanıtlaSil
  2. Eurocup oyuncusu Erwin Dudley'dan sonra ilac gibi gelir ondan suphem yok ama,Vujcic 2 sene oncesine kadar 4.5 milyon euro seviyelerinde kontrat imzalamış bir oyuncu. Akabinde yasadıgı sakatlıkdan sonra bir turlu savunmada yeterli seviyeye gelemediği için oyunda eski performansını yakalayamadı. Perasovic yonetiminde Efes Pilsen'de en büyük değişiklik hiç kuşkusuz kısaların oyuna etkinliği diyebiliriz. Kısalarla bu kadar cok oynamayı seven Perasovic'in boyalı alanda Vujcic'in cogu hucumda topu eline alarak hucumda etkili olması zor gozukuyor.

    YanıtlaSil