16 Ekim 2010 Cumartesi

Hava Atışı...



Muhteşem anılarla veda ettiğimiz Dünya Basketbol Şampiyonası yazının ardından tekrar ligimize dönüyoruz. Bugün Sinan Erdem'de saat 15:00'da yapılacak hava atışıyla 2010-2011 sezonu perdesini açıyor.


Dünya 2.si ülke liginin marka değeri, takımların yabancı kontenjanı sorunları, devşirme oyuncular listesi, flaş transfer dedikoduları, yabancı antrenörler, seyirci sorunu, 2.ligden gelen takımların zevk veren performansları derken sezon öncesi aslında bu sene basketbolun en azından daha çok konuşulacağını gösteriyor.


Daha çok konuşulmasının seyirciye ve kaliteye katkısı ne olur bilinmez ama umudumuz Türk basketbolunun geldiği noktada hep ileri adım atması, salonlardan yıllardır uzaklaşan seyircinin, kaliteli basketbol ve kaliteli oyuncular izlemek için yeniden dönmesidir. Futbol diyarı ülkemiz basını da gerekli ilgiyi gösterirse bu sene Türk basketbolu için 3. kez tren yanaştı sayılabilir. Efes Pilsen'in Korac başarısında ve milli takımın Avrupa 2.liğinde kaçan trenleri bu kez kaçırmamayı umut ediyoruz.


Bu sene hem ligimizdeki rekabetin, hem Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizin, hem de NBA'deki oyuncularımızın üst düzey heyecan ve başarılarla bizlere bu ''oyun''un zevkini doruklara taşımasını umuyor ve hava atışıyla başlıyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder