28 Kasım 2010 Pazar

Nejat Sayman ITU'de...

Haber Basketbol Federasyonu'ndan... Beko Basketbol Ligi'ne yukselmek icin bir kac senedir buyuk caba gosteren ancak bu amacina bir turlu ulasamayan koklu kulup ITU, Nejat Sayman'i takimin basina getirdi.  

"Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından İTÜ Kalebodur, tecrübeli antrenör Nejat Sayman ile sezon sonuna kadar anlaştı. Ligde 1 galibiyet ve 6 mağlubiyetle zor günler yaşayan İstanbul temsilcisi, Sayman’ın antrenörlüğünde çıkış arayacak.

İTÜ Kalebodur’un sezonun geri kalanı için hedefini playoff olarak açıklayan Nejat Sayman, “Spor ve Sergi Sarayı’nda İTÜ’nün en müthiş günlerini gördüm. Kemal Erdenay, Zeki Tosun, Necati Güler ve Ali Kurt gibi oyuncuları, İTÜ forması altında izledim. Teknik Üniversite’de olmak her zaman için bir şans. İyi bir yapılanma var. İmkanlar yerinde. İTÜ hangi ligde olursa olsun, basketbol geleneğiyle önemli bir kulüp. Sırbistan’ın Partizan takımına benzetebiliriz. Tabii ki sıkıntılar var ama bunları aşmaya çalışacağız. Hedefimiz playoff. Başka bir ihtimali düşünmek dahi istemiyorum” dedi.

Yarın takımla ilk antrenmanına çıkacak olan Nejat Sayman, sabah ve akşam saatlerinde yapılacak olan çift antrenmanla takımın durumunu gözlemek istediğini ve bunun neticesinde kadroda revizyona gidip bazı hedef transferler yapabileceklerini belirtti."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder