9 Haziran 2010 Çarşamba

Fenerbahçe Ülker için bir adım kaldı...

Hem takımı idare ediyor...




Ertuğrul Erdoğan'ın Fenerbahçe Ülker oyuncularını hem taktiksel hem de zihinsel olarak seriye ne kadar iyi hazırladığı ortaya çıktı. En agresif oyuncular olan Mirsad ve Kinsey bile kendilerini kontrol ediyor. Takım en zor durumda bile dağılmıyor, sakinliğini kaybetmiyor. Oyuncularla ilişkisi de Tanjevic'e oranla çok daha iyi. Yıldız oyuncuları da küstürmeden onlardan en iyi verimi alıyor. En büyük örneği Greer...



Hem tribünleri idare ediyor...



Daha 2 dakika kala şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan tribünleri susturarak henüz maçın bitmediğini hatırlatıyor. Kararlara itiraz ederken dozu kaçırmıyor, tribünlerin de dozu kaçırmamasını sağlıyor.



Hem yöneticileri idare ediyor...



Maç sonu demeçleri son derece profesyonel. Şampiyon olmak için kaybedecek hiç bir şeyi kalmayan Efes Pilsen karşısında bu stres altında bir maç daha kazanmaları gerektiğini biliyor. Sakin kalarak pusuya yatmış gerginlik bekleyen yöneticileri de frenliyor.



Sonuç olarak...



Fenerbahçe Ülker'in belki de en büyük dezavantajı olan "antipatik" takım imajını ortadan kaldırıyor. Sırf bu sebeple bile Fenerbahçe Ülker lehine çalınan hatalı düdüklerin üzerine gidilmiyor. Çünkü Fenerbahçe Ülker bu finali hakeden bir görüntü çiziyor.



Türkiye'nin şu anda en kariyerli ve tecrübeli koçu Ergin Ataman'ın önlem alamadığı tek konu Ertuğrul Erdoğan gibi görünüyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder