17 Mayıs 2011 Salı

Ersan İlyasova Galatasaray'a mı?

Ligin sonuna yaklaştığımız günlerde transfer dedikoduları da hızlanmaya başladı. Fanatik gazetesi bugün ilk spektaküler transfer dedikodusunu yazdı. Haber şu şekilde:


Bu sezon özellikle futbolda yaşanan başarısızlığın ardından, Sarı-Kırmızılılar’ın yeni yönetimi 2011-12 sezonu için ciddi bir atağa hazırlanıyor. Hedef sadece yeşil sahada değil, basketbol ve voleybol gibi diğer branşlarda da şampiyonluk elde edecek kadrolar kurmak. Bu bağlamda ilk adım, Adnan Polat yönetiminde bu branşlara bakan Hakan Üstünberk’in profesyonel bir şekilde aynı işe devam etmesi. Taurasi transferi ve Fowles’ın kalmasıyla kadın basketbolda adeta rüya takım kuruldu. Kadın voleybol takımında ise dünyanın en iyisi olarak gösterilen Rosir Calderon Diaz’la anlaşma sağlandı. Ayrıca takımın başına da Sırp antrenör Dragan Nesiç’in getirilmesi bekleniyor.
NBA’de lokavt olursa...
Medical Park’la sponsorluk anlaşması imzalayan erkek basketbol takımına da yıldız yağacak. Müthiş bir sezon geçiren kadroya, önemli takviyeler yapılması planlanıyor. İlk hedef ise Milwaukee Bucks forması giyen Ersan İlyasova. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için, NBA’de lokavt (grev) olması şart gibi görünüyor. Eğer bu gerçekleşirse, NBA’den üst düzey başka isimler için de girişimler başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder