7 Mayıs 2011 Cumartesi

Süpürmeye Az Kaldı! Lakers Dallas Karşısında Tutunamıyor...

NBA'de geçen sezonun şampiyonu Los Angeles Lakers bu sezon Batı Konferansı Yarı Finalleri'nde Dallas'a üçüncü maçta 98-92 kaybederek seride 3-0 geriye düştü. Dallas'ta Nowitski 32 sayı 9 ribaund, Terry 23 sayı ve Kidd 11 sayı 9 ribaundla oynarken Lakers'da ise Bynum 21 sayı 10 ribaund, Odom 18 sayı 6 ribaund ve Kobe Bryant 17 sayı 6 asist ile maçı tamamladı.


Dirk Nowitski ve Shaun Marion maç sonrasında yaptıkları açıklamalarda hala temkinlilerdi. Nowitski konsantrasyonlarını kaybetmemeleri gerektiğini vurgularken Marion "Onlara bir kapı açmak istemiyoruz, çünkü sonra kapatması zor olacaktır." diyerek ciddiyetlerini korumaları gerektiğini söyledi. Koç Rick Carlisle ise "O kesinlikle tüm zamanların en iyilerinden biri" diyerek Dirk Novitski'yi övdü.

Lakers'da ise Phil Jackson "Onlar ne gerekiyorsa yaptılar biz yapamadık. Onlar kazanmayı haketti biz etmedik" derken Kobe Bryant ise "Ben hala bu seriyi kazanacağımızı düşünüyorum" diyerek bu işin hala bitmediğini ve kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerinin sinyalini verdi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder