4 Mayıs 2011 Çarşamba

Genç Banvitliler'e İlk Talip Adanaspor

Şu anda TB2L Final Grubu'nda Beko Basketbol Ligi'ne yükselme mücadelesi veren Genç Banvitliler'in Banvit'in altyapı takımı olması sebebiyle durumu tartışılırken Adanaspor'dan bir teklif geldi. Megabasket'in haberine göre Adanaspor BŞB, Genç Banvitliler'e talip. Haber şu şekilde: 

"Adanaspor Bşb büyük düşünüyor. Yıllardır BEKO 1. Lig`e özlem çeken Adana`ya süper lig takımı kazandırılmaya çalışılıyor.

Bu konuda görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Tevriz Dura: " İstanbul`da BEKO Basketbol Ligi`ne çıkma maçlarını izledim. Daha öncede grubumuzda bulunan Genç Banvitliler takımına hayran kaldım. Tribündeki seyirci "turuncu-beyaz şampiyon-Bandırma" diye takımlarını destekleyince kendimi Adana`da hissettim. Son günlerde kamuoyunda Genç Banvitliler çıktığı taktirde Kayseri veya Eskişehir`e verileceği idda ediliyor. Bizlerde büyüklerimizden ve kamuoyunda yaptığımız araştırmalar sonucu "Adana neden Süper Lig takımına kavuşmasın, biz hepimiz destekliyoruz!" sözünü alınca bizde harekete geçtik.

Değerli Genç Banvitliler Başkanı ve Yönetim Kurulu`ndan özür dileyerek böyle bir konu gündemde var ise Adanaspor Bşb`nin bu konuya talip olduğunu açıklamak zorunda kalıyoruz. Kısacası Valimiz, Büyükşehir Belediye`miz, Gençlik Spor İl Müdürü`müz, basınımız, tesislerimiz ve taraftarlarımız ile Adana`mıza bu takımı kazandırmak isteriz. Eğer Genç Banvit`in gündeminde böyle bir olay yok ise ona da saygı duyarız. Adana, Adanaspor ismi bir markadır. Banvit için büyük bir pazar olur. Ayrıca böyle bir olay gerçekleştiği taktirde Banvitspor Yönetim Kurulu`nun ve Değerli Başkanının bize sunacağı şartlar var ise kulübümüz olarak onu da kabul etmeye hazırız.

İnşallah bu olay gerçekleşir, Türkiye BEKO Basketbol Ligi`nde iki turuncu-beyaz takım olur. Bandırma ve Adana`yı kardeş kulüp ilan eder, kendilerine saygı duyar, teşekkür ederiz. Şimdi kamuoyunda Adanaspor Bşb`nin bu işe reklam yaptığını veya palavra attığını düşünenler olabilir. Biz hayatımız boyunca hep ciddi işler ile uğraştık. Kısacası değerli Banvitspor Yönetim Kurulu böyle bir düşünce içerisinde olur, Adana`mızı tercih ederse bizler maddi-manevi olarak bu işe talibiz, kendilerine ölene kadar minnet duyarız." dedi."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder