11 Kasım 2010 Perşembe

Biracılara karşı Otçular...(Panathinaikos - Efes Pilsen)


Turkish Airlines Euroleague'deki temsilcilerimizden Efes Pilsen bugün zorlu Panathinaikos deplasmanına çıkacak. Karşılaşma Skytürk ekranlarından 21:45'de canlı olarak ekranlara gelecek. Efes Pilsen için özellikle sıralama açısından büyük önem taşıyor bu karşılaşma.

GRUP D
Union Olimpija 3-1
Panathinaikos 2-1
Efes Pilsen 2-1
Armani Jeans Milano 1-2
Power Elec. Valencia 1-2
CSKA Moscow 1-3

Panathinaikos taraftarı "horto magiko" (sihirli ot) tezahüratıyla tanınıyor. Son yıllarda salon doldurmakta zorluk çekselerde özellikle ezeli rakiplari Olympiakos ve Türk takımlarıyla oynadıkları maçlarda bu sıkıntıyı pek yaşamıyorlar. Horto Magiko'yu ve ateşli Panathinaikos taraftarının salonu doldurduğunda nasıl bir atmosfer yaşandığını merak edenler sayfanın yanında bulunan videoyu izleyebilirler...

Bu meşhur bestenin de sözleri kabaca şu şekilde: "Sihirli ot, bana biraz tadımlık ver, pao'yu düşlemek için ve allah'ına kadar bağırmak için.. Panathinaikos'um, seni seviyorum , eroin gibi, haşhaş gibi, senin için bütün dünya taşlaşır, seninle bütün dünya yükselir, Panathinaikos'um, seni seviyorum, nerde oynarsan oyna seni takip ediyorum, pao burda, pao orda, nerde oynarsan oyna hep beraber olacağız"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder