22 Aralık 2010 Çarşamba

Hido... Yeniden!


Hidayet'in yüzünde böyle içten bir gülümseme görmeyeli çok oldu... Orlando'yu 2009'da finallere taşıyan oyunculardan biri olan milli basketbolcumuz, daha sonra yaşadığı Toronto ve Phoenix deneyimlerinden hep pişman görünüyordu.

Birden sürpriz bir şekilde yeniden ''evi'' sayılabilecek olan şehre geri döndü. NBA sitesinde ve taraftar forumlarında yorumlar ikiye bölünmüş durumda... Bir kısım Hidayet'in finallere çıkmada majör bir etken olduğunu ve geri dönüşünün düşük performanslı Magic'e çok şey katacağını düşünüyor. Diğer bir görüş ise Hidayet'in zaten kısıtlı yetenekli olduğu ve 2009'daki başarının tamamen Howard ve takımın momentumunyla ilgili olduğu yönünde.

Öyle ya da böyle Hidayet yeniden mutlu gibi... Hoş takım ona bir hoşgeldin galibiyeti alamadı henüz ama Hido'nun takım arkadaşları ve taraftarlarca çok sıcak karşılandığı belli oluyor.

Umudumuz, Hido'nun kendi de söylediği gibi, yatkın olduğu takım oyunu ve ruhunu bulabilmesi, güçlenmesinde katkıda bulunması, Orlando'nun başarısında pay sahibi olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder