11 Şubat 2011 Cuma

Türk Telekom - Olin Edirne Maçında Yaşanan Olayların Cezası(!) Açıklandı

Ankara'da oynanan Türk Telekom-Olin Edirne lig maçında yaşanan olaylar hala hafızalardayken Türkiye Basketbol Federasyonu konuyla ilgili cezayı(!) açıkladı. TBF Disiplin Kurulu yaşanan onca olayın cezasını İHTAR olarak hem de oybirliğiyle karara bağlamış. Biz de kararı ancak "insaf" diyerek aynen aktarıyoruz:

GEREKÇE VE KARAR;
Disiplin soruşturmasına esas Lig Komiseri Raporu ve Teknik Komiser Raporu ile savunma yazısı incelendiğinde; müsabakanın 4. periyodunun başında ve uzatma periyodunun başlangıcında Türk Telekom Spor Kulübü taraftarlarının rakip takım benchinin arkasına gelerek rakip takım antrenörüne yönelik sözlü müdahalelerde bulundukları, ayrıca yine uzatma periyodunun başında Türk Telekom Spor Kulübü taraftarının hakem masasının arkasına kadar gelerek sözlü müdahalelerde bulunmaları ve güvenlik görevlilerinin olaylara müdahale etmemesi nedeniyle Türk Telekom Spor Kulübü’nün sorumluluğunda bulunan müsabaka güvenliğinde zafiyet yaşandığı tüm dosya muhteviyatı ile sübuta ermiştir. Türk Telekom Spor Kulübü taraftarlarının eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi’nin 7 ve 11.1 maddeleri gereğince hakem masasına ve rakip takım antrenörüne yönelik müdahalelerde bulunulması nedenleriyle TÜRK TELEKOM SPOR KULÜBÜ’NÜN İHTAR CEZASI ile tecziyesine, iş bu kararın ilgiliye tebliğine oy birliği ile karar verildi.

1 yorum:

  1. Çifte standart işte tam olarak buna denir Edirnedeki maçta 5 yada 6 saniyelik küfürde para cezası veren Federasyon bu maçta 40 dakika edilen küfürleri görmezden geldi bu kafada Basketbolu idare edenleri şiddetle kınıyorum resmen Türk Telekoma maç verildi hakemler tarafından...

    YanıtlaSil