3 Ocak 2011 Pazartesi

Taurasi'nin B Numunesi de Pozitif...

Taurasi'nin B numunesi de pozitif cikti. Haber Ntvspor'dan...


"Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Diana Taurasi’ye kötü haber geldi. Yıldız oyuncunun doping testindeki B numunesinin de pozitif çıktığı belirtildi.

Her iki numunesinde de yasaklı madde sayılan (stimülan) tespit edilen 28 yaşındaki yıldız oyuncunun iki yıl civarında ceza alması bekleniyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 4. haftasında Fenerbahçe’nin İstanbul Üniversitesi’yle oynadığı karşılaşmanın ardından yapılan doping testinde, Diana Taurasi’nin A numunesi pozitif çıkmıştı.

Diana Taurasi’nin menajeri, ünlü basketbolcunun A numunesinin pozitif çıktığını doğrulamış ve B numunesinin açılmasını beklediklerini belirtmişti.

A numunesinin pozitif çıkmasının ardından Basketbol Federasyonu tarafından tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Taurasi, İstanbul Üniversitesi maçından sonra sarı lacivertli takımın formasını giyemiyordu."

Bu arada Besiktas Cola Turka derbisinden sonra da doping testi icin cagirilan Penny Taylor da numune vermek istemedi. Numunenin Koln'de acilmasini istedi...

"Sarı-lacivertli takımın ezeli rakibi Beşiktaş Cola Turka'yı 86-59 yendiği maç sonrasında doping testi için çağrılan iki oyuncudan biri olan Penny Taylor, otoritelere güvenmediği için teste girmeyi reddetti.

Hana Horakova'yla birlikte doping testine davet edilen Penny Taylor'ın ikna edilmesi için Fenerbahçe yöneticileri ve Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri devreye girdi. Taylor, vereceği numunenin Ankara yerine Köln'de açılacağı garantisini aldıktan sonra ikna oldu ve idrar örneğini verdi."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder